Козметика

Никой не е роден с перфектна кожа, или поне са много малко късметлиите! Затова пък има козметика, която може да ни приближи максимално до мечтаната кожа – без несъвършенства, чиста гладка и сияеща. В „The chicks” ще получите и полезни съвети  за вашата кожа и как да я поддържате в добър и здрав вид, въпреки всички неблагоприятни външни условия, които се стараят да и пречат всеки ден.

Ние работим с професионалнита испанска козметика Keenwell и Profiderm.

Keenwell - Пълна гама от основни грижи и специфични решения за терапии за лице, които са изключително ефективни. Тези линии задоволяват нуждите и предоставят решение за всеки тип кожа.

 

PROFIDERM - Селективен висш клас професионална козметика, създадена от екип специалисти с над 30 годишен опит в козметиката. Марка, съчетаваща опит, иновативни технологии и внимателно подбрани активни съставки за видими резултати.

Модерни текстури и хипоалергични формули,  без парабени, алкохол, ГМО, специално разработени професионални продукти и протоколи плюс селектирана гама  продукти за домашна грижа.

Патентовани активни съставки с клинично доказани резултати и въздействие на клетъчно ниво.

Натуропатски подход при разработване на формулите, като патентован мултиминералeн комплекс  с нова активна форма на цинка.